MIKÄ? KENELLE? MIKSI?

MIKÄ?

KORJAAMOJEN tarkoitus on ylläpitää päivätoimintaa sekä kahvilaa arkisin. Päivätoiminta perustuu matalankynnyksen työtoimintaan sekä opiskelupolkujen rakentamiseen henkilökohtaisen jaksamisen mukaan.

HELSINGISSÄ Korjaamo sai alkunsa Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamana hankkeena (Nuoret kiinni elämään – Pilottihanke pääkaupunkiseudulla) 2018-2019. Toiminta vakiintui ja jatkaa Samaria rf:n ylläpitämänä.

 

 

 

 

HÄMEENLINNASSA Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama hanke (Nuoret kiinni elämään – Hämeenlinnan seudun kehittämishanke)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KENELLE?

Ensisijaisesti 18-29 vuotiaille nuorille jotka kokevat että tarvitsevat tukea arkeen ja opiskelu- tai työllistymispolkuun.

MIKSI?

Jotta mahdollisimman moni nuori saisi mahdollisuuden uuteen starttiin elämässään!

MITÄ?

ARKKI-OPISKELUPOLULLA voit suorittaa keskenjääneitä opintojasi monilta eri aloilta. Voit myös aloittaa jonkin uuden sinua kiinnostavan polun ja voit suorittaa opintoja pienin askelin, yksi näyttötutkinto kerrallaan. Tämä voi tietenkin johtaa jatkossa koko tutkinnon suorittamiseen ja se myös lisää mahdollisuuksiasi työllistymiseen. Me tietenkin autamme siinä polussa koko ajan. Teemme yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa.
OHJAAJAT tukenasi arjen apuna.
Tarvitsetko työn- tai asunnon hakemisessa apua? Tarvitsetko uutta tukiverkostoa ja jutteluseuraa. Tule Korjaamolle. Me olemme täällä Sinua varten.