PÄIVÄTOIMINTA

ma-pe klo 9-16

Päivätoiminnan tarkoituksena on löytää SINULLE uusi mahdollisuus tarttua kiinni elämään. Arjen rytmiin tekemistä muiden kanssa, opiskelu- tai työllistymispolku tai sitten vain keskusteluhetki arjen ammattilaisten kanssa. Korjaamolla on siis mahdollista saada sairaanhoitajan, ratkaisukeskeisen terapeutin, AMO-opettajan palveluita ilman että sinun täytyy mennä johonkin virastoon ajanvarauksen kautta. Lämminhenkinen työntekijäjoukkomme on valmiina auttamaan sinua kiinnittymisessä elämään juuri sinun haluamallasi polulla.

 

KUNTOUTTAVA TYÖTOIMINTA

TERVETULOA KUNTOUTTAVAAN TYÖTOIMINTAAN
KORJAAMOLLE TAI WANHAKIERTO-FINAFYND -KIERRÄTYSMYYMÄLÄÄN!

Kuntouttava työtoiminta voi parhaimmillaan olla polku työelämään tai opiskelujen pariin. Olemme sinua varten KORJAAMOlla sekä WANHAKIERTO -myymälässä. Erilaiset päivittäiset tehtävät mahdollistavat tutustumisen eri aloihin ja tietenkin voit osallistua myös ryhmiin joissa koet uusia elämyksiä ja opimme tuntemaan toisemme paremmin. Tule mukaan niin suunnitellaan yhdessä sinun elämällesi sopiva polku.

Kuntouttavaan työtoimintaan tullaan 3 + 3 kk jaksoissa.
TYÖAIKA on 4 h / päivä, 4 päivää viikossa.
Tutustumiskäynnit mahdollisia!

Kaikilla kuntouttavassa työtoiminnassa olevilla on myös mahdollisuus osallistua Korjaamolla järjestettäviin toimintaryhmiin.

Katso tästä esite!

 

OTA YHTEYTTÄ:

KORJAAMO toimintakeskus
Vilhonvuorenkatu 7-9 C 46, 00500 Hki
Antti Kälviäinen
P. 050 5052 664
antti.kalviainen@samaria.fi

WANHAKIERTO-FINAFYND kierrätysmyymälä
Tunturikatu 18, 00100 Hki
Kamilla Lehtonen
P. 050 3541 164
kamilla.lehtonen@samaria.fi